Haartrends van het najaar 2024

Als je op zoek bent naar een frisse, nieuwe haarstijl voor het najaar van 2024, ben je hier aan het juiste adres. Dit seizoen blijven de populaire haarkleuren zoals blond en rood sterk vertegenwoordigd, maar de haartrends zelf voegen een nieuwe dimensie toe aan je look. Of je nu een complete verandering wilt of gewoon een subtiele update zoekt, hier zijn de must-have haartrends van dit najaar.
 

Haartrends van het najaar 2024

De nonchalante en trendy look

Textured Shags. De shaggy haircut is terug van weggeweest en domineert dit najaar de kapseltrends. Dit veelzijdige kapsel werkt bij allen haarsoorten en -lengtes en voegt een speelse, ongedwongen vibe toe aan je look. Om de textuur te behouden, investeer je in een goede texturizing spray. Deze trend is ideaal voor wie houdt van een nonchalante, maar toch trendy uitstraling.

 

De luxe blonde tint van het najaar

Champagneblond. Blond blijft een toonaangevende kleur dit seizoen, met champagneblond als een van de populairste tinten. Deze zachte, luxueuze blonde kleur past bij elke huidtint en geeft je haar een elegante glans. Perfect voor wie een subtiele, verfijnde verandering zoekt.

 

De lange vlechten van deze winter

Long braids. De vlechten zijn weer terug! Van een volle vlecht tot allemaal kleine vlechtjes in je haar het kan allemaal. Met deze trend kan je heel goed het pluizig haar deze winter verbloemen.


De moderne bob van het najaar

Bob-lijn. De bob is weer helemaal in, maar dan in een strakke, rechtlijnige variant. Deze bob-lijn, die de lengte tussen schouder en oor omarmt, geeft je een stoere en moderne uitstraling. Ideaal voor wie houdt van een scherpe, verzorgde look.


De verleidelijke rood tint van deze herfst

Cherry cola. Kersenrode lokken blijven een trend dit najaar. Of je nu van nature licht of donker haar hebt, met de juiste kleurspoeling kan je de perfecte cherry cola tint bereiken. Let op: het verven van donker haar naar een felrode kleur kan meerdere bleeksessies vereisen, wat je haar kan beschadigen. Raadpleeg je kapper voor een op maat gemaakt advies.

 

De subtiele trend voor een minimalistische look

Scandi hairline. De Scandi hairline trend benadrukt de haarlijn op een subtiele en natuurlijke manier. Deze trend geeft je een moeiteloze, chique uitstraling en sluit perfect aan bij de minimalistische en moderne stijl die populair is in Scandinavische landen.

 

Benieuwd naar jouw nieuwe haarstijl? Heb je een van deze trends in gedachten of wil je meer advies over de beste look voor jouw haar? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en laat je haar transformeren volgens de nieuwste trends van het najaar 2024. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte stijl en kleur die bij jou past. Neem dan contact met ons op via het contact knopje op onze website.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Bekijk ook eens